21 Mayıs 2017 Pazar

Trabzonda Efsane Sona Erdi ?

başakşehir futbol kulübü ile ilgili görsel sonucuBaşakşehir için Şampiyonluk 6.Büyük olmak anlamına geliyordu. Ancak Trabzonspor karşısında beraberliği bozamadılar. Aldıkları 1 puan ile Kartal Şampiyon oldu desek yanlış olmaz. Haftaya alınacak herhangi bir puan Beşiktaş'ı yeniden Şampiyon yapmaya yetecek. Daha önceki yazılarımda da belirttim. Bu lig gerçekten sallanıyor. Herkes tehditkar açıklamalarla saldırgan bir tutum içerisinde başarısızlıklarını gölgelemeye çalışıyor. Kimi spor yazarları da buna çanak tutuyor. Yapacak bir şey yok..

trabzonspor ile ilgili görsel sonucuErsun Hoca ile başarılı olacaklarını düşündüğüm Karadeniz Fırtınası kendini toparladı. Bu sezon yapabileceklerinin en iyisini yaptılar. Seneye Şampiyonluğa oynayan bir takım daha olacak adı da Fırtına. Gelelim Başakşehir'e.. Onlar için seneye ya zirve ya çöküş.. Eğer Zirveye oynayacak imkanları yakalayamazlarsa Başakşehir takımı seneye düşmemeye oynar. Para yoksa zirvede yok..

Kartal ,için Şampiyonluk artım garanti sayılır. Kural hatası yapmazlarsa seneye de Şampiyonluk için çalışacaklar. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe de seneye onlarla olacak. Anlayacağınız 2017-2018 sezonunda Şampiyonluk yarışı kızışacağa benziyor. Futbolumuzun sorunlarını tartışmaya devam edeceğiz. Bu sezon sonuna bakalım ne tür transferler olacak..

türkiye ile ilgili görsel sonucuErsun Yanal, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı bu yılın Enlerine adaylar. Takım olarak ise Başakşehir ve Trabzonspor gerçekten en iyi çıkış yakalayan ekipler. Bütçeleri de göz önüne alınırsa bunu söylemekte yarar var diye düşünüyorum. Avrupa liglerine de ilerleyen yazılarımda sizlere bir şeyler karalayacağım. Emin olun Avrupa da futbol var hayat yok. Bizde futbol yok ancak organik bir futbol yaşamı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder