6 Mayıs 2017 Cumartesi

Türk Futbolu Ölüyor !

Ey TFF,
Ey Fatih Terim,
Ey Kulüpler...

Ey Türk Milleti Türk Futbolu ölüyor haberiniz var mı ?
tff ile ilgili görsel sonucuÜlkemizde futbolcular ahbap çavuş ilişkileri ile kadrolara girerken, Yabancı oyuncuların sırf yabancı olduğu için lüks içerisinde yaşarken Türk futbolunu ileriye götürüyoruz diyenlere neden ses çıkarılmaz ?
Maalasef bizim Ülkemizde futbol yönetimi lüks yatlardan ve hayatlardan öteye gidemiyor. Bakın her turnuvada hayal kırıklığı yaşıyoruz. Sistemler uygulamaya koyuluyor ve en fazla 1-2 sezon sürdürülebiliyor. Her taşın altından para para para çıkıyor. 14 yabancı ile sahalarda artık Milli bir duruş sergileyemiyoruz. Ülkemizin cumhurbaşkanı dahi herşey Milli olmalı derken biz takımlara yabancı futbolcuları dolduruyoruz. Olmuyorda olmuyor.

Teknik adamlar dahi adamı olanla iş tutuyor. Her takımda teknik direktörlük yapan futbol adamı var. Nerelerden nerelere gidiliyor. İstinyede 150 tl ye çorbalar içiliyor. 30 tl ye bir bardak çay yudumlanıyor. 250 tl lik ayakkabılara 1500 tl ler ödeniyor. İşte hayal kırıklıkları ve elden giden Türk futbolu.

tff ile ilgili görsel sonucuAmatör kümelerde 250-300 tl ye çalışan antrenörler. Kulüp başkanlarının 50 tl ye bedavaya onattığı gencecik çocuklar. Destek olmadan sadece spor yapmaya çalışan Ardalar, Metinler, Tugaylar ve de niceleri.. Hele hele sahalar. Sentetik saha diye halı sahalarda normal ölçüleri olmayan zeminlerde maç yapmaya çalışan insanlar. Soğutucu yerine su dökülen sakatlar, Ayağı kırık dakikalarca saha kenarında ambulans bekleyen futbolcu adayları.

Anlatayım mı ? Çok şey var anlatılacak. O kadar çok şey var ki, sizin gördüğünüz onların görmenizi istedikleri.. Kulüplerde her futbolcuya 1 top dahi düşmezken Süper Ligde alınan ücretler astronomik. Ne diyeyim Buralarda yazdıkça her şeyi duyacaksınız. Hele hele şike olaylarına dahi giremedik..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder