17 Aralık 2016 Cumartesi

Kartal Paşaya Takılmaz..

Beşiktaş lider olmak istiyor ancak Başakşehir direnişi son derece farklı. Kartal UEFA Avrupa ligine de kalınca yine yeni bir maratona girecek. Şampiyonlar liginden elendikten sonra Kartal için biraz daha rahatlama oldu. Kasımpaşa ise Kemal Özdeş ile aynı çizgiye gelemedi. Oynanan futbol maalesef beklentilerin altında. Kim ne derse desin Kasımpaşa Rıza hocadan önce ve sonra diye ikiye ayrılıp incelenmeli.. 

kasımpaşa beşiktaşKasımpaşa da dikişler tutmuyor. 
Kasımpaşa Kemal hocayla iyi top oynamıyor. Kupada Rizeden 6 gol yedi. Paşa defansı lig ortalamasının üzerinde bir gol yeme ortalamasına sahip. 14 maçta 15 puan ve tehlike hattına çok yakınlar. Tunay ve Castro' nun formsuzluğu, Yalçın' ın eski defans duruşunun artık olmayışı. Isaksson gittikten sonra ki kaledeki sıkıntılar. Eren Derdiyok' un takımdan ayrılması sanki bu sezon Kasımpaşa düşmek istiyor izlenimini bana verdi. Bence Kasımpaşa için bu maçtan puan almak hayal görmek anlamındadır. Bu yapıyla ve eksiklerle çok zor bir maç onları bekliyor. 

Beşiktaş Mağlubiyeti Unuttu. 
Beşiktaş herhalde bu sezon ki kadar dikkatleri çekmemişti. Şampiyonlar liginde gerçekten çok iyi maçlar çıkardılar. Şimdi ise UEFA Kupasında yollarına devam ediyorlar. her şeyden önemlisi bana göre ligimizde en iyi futbol oynayan takım onlar. Tabi ki liderlik koltuğunda Başakşehir ile birlikte oturmaları da bunun en büyük göstergesi diye düşünüyorum. Şenol hoca takım oyununu sahaya yansıtacak stratejileri uyguluyor. Türkiye Kupasında da 2 maçı kazandılar. Şenol Hocayı tebrik etmem gerekir Kupada dahi as kadro ağırlıklı bir takım sahaya sürdü. Gerçekten çok klas bir tutum.. 

Yaptığım çalışmalar ışığında Kartalın bu hafta Paşa karşısında rahat galibiyete uzanacağını söyleyebilirim. Kasımpaşa oyun formatı aynı olursa maçta goller de peş peşe gelir. Size maç ile ilgili söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar. Maç bu akşam saat 19:00 da Ligtv de yayınlanacak. Eğer kadrolar erkenden açıklanırsa size maç başlamadan önce son bir analiz daha yapmaya gayret edeceğim. Blogumu takip ettiğiniz ve görüşlerinizi paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder