27 Kasım 2016 Pazar

Anadolu da bir garip maç..

konyaspor osmanlıspor ile ilgili görsel sonucu

Anadolu da bir garip maç dedim. Nedeni de şudur; Kısıtlı bütçelerle kendilerine yer bulmaya çalışan bu iki güzide kulübümüz büyük sıkıntılar yaşıyor. Osmanlıspor UEFA Avrupa ligine devam eden kulübümüz. Atiker Konyaspor aynı şekilde Avrupa da olan bir ekibimiz. Ancak Konyaspor malasef Avrupa da yoluna devam etme şansını kaybetti. Avrupa maçlarından eli boş dönen iki ekip karşılaşacak.

Aykut Kocaman ve Mustafa Reşit Akçay bir çok kez karşı karşıya geldiler. Konya 7. sırada ve 16 puana sahip. Osmanlıspor ise Konyaspor'un hemen ardında 15 puana sahip. Konya da Bajic gerçekten çok formda. Sezonun hemen hemen tüm maçlarında etkili oyununu sürdürdü. Ömer Ali ve Ali Çamdalı Konyaspor da skoru değiştirecek kapasitede olan aktif oyuncular. Mbamba hücum anlamında Rangelov ile beraber takımda öne çıkan isimler. Kadroda büyük değişiklikler olmaz ise Atiker Konyaspor bu maçta rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyacaktır.

Osmanlıspor ise Avrupa kupalarında yoluna devam ediyor. Grubunda lider olan Osmanlıspor stabil bir kadro ve oyun anlayışına sahip. Standardı yakalayan Mustafa hoca takımının maksimum oynayabileceği oyun anlayışını sahaya yansıtıyor. Webo ve Musa takımını sırtlayan isimlerin başında geliyor. Ndiaye biraz daha oyuna katkı sağlayabilse Osmanlıspor daha üst sıralara tırmanabilecek. Aslında tam bir strateji ve beraberlik maçı diyebilirim. Az gollü belkide golsüz bir beraberlik maçı bizleri bekliyor diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder