22 Kasım 2016 Salı

Kartal Şampiyonlar Liginde..

beşiktaş benfica ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz. Bu nedenle Kartalın maçları bizim için son derece önemli. Zorlu bir grup gibi gözükmese de Beşiktaş aslında bayağı dişli rakiplerle sahne aldı. Şampiyonlar Ligi B grubunda Beşiktaş ile Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev bulunuyor. Kartal grupta son derece kritik bir virajda. Öncelikle maç saat 20:45 te ve 23 Kasım çarşamba günü oynanacak. Vodafone Arena da oynanacak mücadele grubun kaderini de bir anlamda belirleyecek. Maçı Tivibu da yayınlanacak.

Kartal ilk maçta rakibi ile son dakika da attığı golle berabere kalmıştı. Portekiz basınında oldukça yer bulan bu maç sansasyon etkisi de yaratmıştı. İki takımda da eksiklikler var. Benfica as oyuncularından yoksun bir kadro ile İstanbul'a geliyor. Beşiktaş ise Tosic nedeniyle biraz güç eksikliği yaşayacak. Ligde Kartal Adana deplasmanında çok zorlandı ancak 3 puanı almayı bildi. Benfica ise son maçında ezeli rakibi Porto ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Benfica Portekiz Liginde lider. Porto en yakın takipçisi. Bu sezon sonunda Benfica yüksek ihtimal şampiyon olacaktır. Bazı tahminciler için aslında her ligin şampiyonunu tahmin etmek oldukça kolay olsa gerek.

B grubunda lider Napoli ve Benfica 7' şer puana sahip. Hemen arkalarında temsilcimiz 6 puan ile yoluna devam ediyor. Bu maçın kilit maç olmasının en önemli nedeni son maçlar öncesi sıralamanın hemen hemen belli olmasından kaynaklanıyor. Beşiktaş yener ise Benfica' nın önüne geçerek grupta ilk iki arasında yer alacak. Son maçlar öncesi Kartal büyük bir avantaj yakalayacak. Ayrıca son maçın Benfica ile Napoli arasında olması da ayrı bir avantaj olarak görülmeli. Temsilcimiz ise muhtemelen son maçlar öncesi UEFA hedefi dahi kalmayan Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Kartal açısından da Ülkemiz açısından da son derece önemli bir maç diyebiliriz. Temsilcimizin Şampiyonlar liginde 3 beraberlik 1 galibiyet ile yoluna devam etmesi çok önemli. FIFA sıralamasında Milli Takım ve Beşiktaş açısından çok önemli bir başarı. Temsilcimizin Benfica karşısında galip geleceğini düşünüyorum. Avrupalı Kartalın uçuşu devam eder. Başarılar Beşiktaş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder