17 Kasım 2016 Perşembe

Milan v Inter 20 Kasım 2016 Saat:22:45

İtalya da sessiz sedasız bir lig sürüyor. Çalkantıların odağında Inter olsa da şike süreci Serie A yı çok olumsuz etkiledi. Juventus' un domine ettiği ligde Milano ekipleri deyim yerindeyse nal topluyor. Geçen hafta iki ekipte galibiyet elde etti. De Boer konusunda çok fazla sabırlı davrandıklarını söylemeden geçemeyeceğim. Bu kadar sabır bizde olsaydı şimdi Fatih Terim 20 yıldır Milli takımın başında olurdu. Belki bir öz eleştiri olarak kabul edebilirsiniz. Ancak İtalya bizim bir tık üstümüzde bir sabra sahip.

Şimdi sıra stefano da eğer bu hafta kazanırlarsa Inter için yeni bir başlangıç olacak. Kaybederlerse bu sezon UEFA da olmaktan başka bir hedefleri kalmaz. Beraberlik sadece seyirciyi domine eder. Gördüğünüz gibi her sonuçta bir kırılma mevcut. 42 yaşındaki Montella futbol konusunda agresif bir yapıya sahip. Takımın oynadığı futbolda genç teknik adamın izleri gözüküyor. İtalya dışına çıkmadan kariyer yapmaya çalışan teknik adamın bu sezon bir Morinho olma ihtimali yüksek. Ancak Inter karşısında alınacak sonuç belirleyici olacak.

Bu hafta derbilerden yana ve ya güçlü maçlardan yana şansımız yaver gidiyor. Hemen hemen her ligde büyük maçlar var. İtalya da ligin bu hafta 13. mücadelesi oynanacak. San siro çimleri bu hafta ağır misafirleri karşılayacak. Tvden izleyebileceğiniz zevkli bir maç diyebilirim. Sıkıcı İtalya maçlarından farklı olacağı kesin. Aslında birde tahminim var. Sizinle paylaşmakta bir sakınca görmüyorum. Milan bu haliyle Inter' i yenmeli. Bu kadar kaliteli bir kadro ile Inter karşısında evinde şov yapmalı. Bu kadar fikir telakkisi yeterli. Size iyi seyirler. Yazılarımı takip etmeye devam etmenizi temenni ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder