23 Kasım 2016 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Çarşamba Programına Bakalım.

şampiyonlar ligi ile ilgili görsel sonucu

Şampiyonlar Liginde bu gece oynanacak karşılaşmalara kısaca bakalım. Tabiki beklentimiz ve umudumuz Beşiktaş maçı analizini geniş bir şekilde yaptık. En ilginç maçlardan biri A grubunda Arsenal ile PSG arasında oynanacak. Maç için çok farklı sonuçlara göz atabiliriz. Çünkü iki takımda 10 puanda ve gruplardan çıkmayı garantilediler. Bu durumda size Fransız ekibinin çok farklı hücum varyasyonlarını deneyeceğini söyleyebilirim. Paris ekibi bu maçta patlama yapabilir ve maçtan bol gollü bir PSG galibiyeti benim için sürpriz olarak görülmez.

Beşiktaşımızın mücadelesinde Benfica daha savunma ağırlıklı bir oyun izleyecektir. Ekibimizin oyun anlayışı bu sene daha da etkili. Şenol hocanın bu maçta sadece galibiyete yöneldiğini söylemeliyim. Temsilcimiz için 3 puan hiçte zor değil. Celtic Barçayı konuk edecek, ama Barça son haftalardaki mutsuzluğunu Celtic karşısında giderebilir. İspanyol ekibinin rakibine acıyacağını düşünmüyorum. Maçta 7 gol barajı dahi aşılabilir.

Son olarak Atletico Madrid ile PSV arasında oynanacak maça değineyim. Bayern Münihin de olduğu bu grupta PSV Şampiyonlar ligine veda etti. Bayern ve Atletico liderlik için kapışıyor. Madrid ekibi için Bayern'in önünde olmak aslında yeterli. Madrid 3 puanlık farkla Münihin önünde bulunuyor. PSV için prestijden de önemlisi UEFA ya katılma iddiası. Rostov ile beraber 1' er puana sahipler. PSV için bu deplasmandan da puan çıkarmak zor gibi görünüyor. Atletico Madrid sürprize mahal vermez düşüncesindeyim. Beşiktaş maçından sonra hem temsilcimizin maç analizini hem de diğer önemli maçların görünümünü sizlere aktarmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder