27 Kasım 2016 Pazar

Inter v Fiorentina İtalya da Spagetti Zamanı..

Inter v Fiorentina ile ilgili görsel sonucu

Serie A da haftalardır güzel maçlar oluyor. Geçen haftaki maçlarda da bahsetmiştim. İtalya ligine ait olan defansif oyun anlayışı yerini hücum futboluna bırakmaya çalışıyor. Güzel goller ve zaman zaman farklı skorlar İtalya Ligine bakışımızı değiştiriyor. Inter düşüşünü bir türlü durduramıyor. Ligin orta sıralarına tutunmaya çalışan bir takım hüviyetinde olan Inter kesinlikle kan değişimine ihtiyacı olduğunu haykırıyor. Geçen hafta Milan karşısında geriye düşmesine rağmen beraberliği almayı başardı. Bu alınan 1 puan onlara biraz öz güven getirecektir.

Milan karşısında güzel bir oyun ortaya koydular. UEFA Avrupa liginde son derece başarısız olan Inter Avrupaya veda etti. Bu kötü gidişe ligdeki sıkıntılarda eklenince aslında Inter için bir patlama maçı lazım diyebilirim. Fiorentina ise bu sezon Avrupa hedefinde olan bir takım. Ligde üst sıralara tırmanma gayreti içerisindeler. 6 maçtır kaybetmiyorlar. Geçen hafta Empoli karşısında 4 gollü bir galibiyet aldılar. Şu kadarını söylemeliyim. Mor menekşeler bu sıralar biraz tehlikeliler.

UEFA Avrupa liginde PAOK karşısında mağlup olmalarına rağmen grupta liderler ve bir üst turu garantilediler. Fiorentina da çıkış sürüyor ve de Inter karşısında da bu çıkışı sürdüreceklerdir. Fiorentina etkili silahları ile bu maçtan puan çıkaracaktır. Inter için kara günler henüz geçmedi. Sıkıntıları devam ediyor. Uzun sürede Inter için aydınlık bir gelecek görmüyorum.  28 Kasım saat 23:00 da başlayacak mücadele Ligtv 3 ekranlarında sizlerle olacak. Sizlere iddaa açısından ise Fiorentina maçtan puan alır tercihini önerebilirim. Bunun dışında Üst seçeneği de gayet makul bir seçim olarak göze çarpıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder