28 Kasım 2016 Pazartesi

Super Ligde Haftanin Degerlendirmesi.

süper ligde kazanan takım ne kadar alıyor ile ilgili görsel sonucu

Süper Ligde 12.hafta geride kaldı. Kısaca haftanın panoramasını sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle Başakşehir Futbol Kulübü 12.hafta sonunda liderlik koltuğunu bırakmadı. Abdullah Avcı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz. Kapanan bir takım oldukları yönünde bazı yorumlar okuyorum. Ancak bu acımasız bir yorum. Çünkü Boz baykuşlar ligde 12 haftada 27 gole ulaşarak en fazla gol atan takım olma ünvanını da koruyorlar. Ayrıca ligde Gençlerbirliği ile birlikte 8 gol ile en az gol yiyen ekipler. Gördüğünüz gibi istatistikleri ve maçları izlemeden yorum yapmak doğru sonuçları ortaya koymaz.

Gelelim Başakşehir' in en yakın takipçisi Beşiktaş'a. Kara kartal son derece güzel bir futbol ortaya koyuyor. Liderlik koltuğuna oturamadılar. Yine de takipteler. İyi futbolları Şampiyonlar Liginde de devam ediyor. Şenol hoca iyi işler çıkarıyor. Kartal şampiyonluğunda en büyük adayı..

Fenerbahçe de ise işler tıkırında. Galatasaray galibiyeti, Rize galibiyeti derken iyice toparlandılar. Kaos ortamından ligde 3.sıraya kadar yükseldiler. Şampiyonluk yarışında ben de varım demeleri için önümüzdeki hafta Beşiktaş maçını bekliyorlar. Bu derbide düğüm biraz gevşer diye düşünüyorum.

Galatasaray da ise Bursaspor galibiyeti tam zamanında geldi. Bu hafta daha çok toparlanma süreciyle geçirecekler. Hafta sonu Kasımpaşa maçında alacakları sonuç ile Cimbomun hedefi de biraz netleşecek.

Ateş hattında ise Akdeniz derbisin de Antalya kazandı ve Adana kaybetti. Ligin dibine çekilmekten başka şansı kalmayan Adanaspor da işler hiç iyi gitmiyor. Hemen üstlerinde Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 - 0 gibi farklı mağlup olan Kayserispor bulunuyor. Kendini düşme hattına sokan Çaykur Rizespor ise sıkıntılı bir periyota girdi. Bu akşam oynanan son mücadelede ise Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor yenişemedi. Ligin bu haftaki gelişmeleri bu şekilde. Yazılarımı takip etmeniz ve de desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder