16 Kasım 2016 Çarşamba

Messi Premier Lige Gidiyor !!

messi ile ilgili görsel sonucu

Bacelona forması giyen ünlü yıldız Lionel Messi 2018 yılında bitecek sözleşmesini yenilemedi. Son yıllarda özellikle mahkeme kapılarında da boy gösteren Dünyaca ünlü yıldız belirsizlikler içerisinde Barçada son günlerini sayıyor. Bu tahminlerimizin doğrulanması için bir çok sebep gösterebiliriz. 

Premier Ligde City, United ve Chelsea Messi için büyük bir bütçe hazırladı. İngiliz devlerinin bu transfer için kapışacakları kesin. Bu büyük transfer düğümü çok yakında çözülecek. Bazı çevrelerin Çin dese de Premier Lig şu an için tek adres. Özellikle eski günlerine dönemk isteyen Manchester ekipleri bu konuda kafada. 

City ve United bu işi bitirecek diyebilirim. Bununla beraber, City nin pazarlık konusunda rakiplerinin üzerinde teklifle geleceği neredeyse garanti. Avrupadaki birçok futbol çevresi  transferin açık artırma yöntemi ile yapılıp bazı seçenekler ile daha farklı kazançlar elde etme planları yapılıyor. Yani Messi transferinin sponsor ve diğer gelirlerden daha farklı bir boyuta gitmesi çok büyük olasılık. 

Unutulmaması gereken en önemli nokta Barçanın sessiz kalması. İspanyada son günlerde Messi konusunda birçok spekülasyon dile getirildi. Bu spekülatif açıklamalar ışığında da bir bomba atak daha ezeli rakipten bekleniyor. Yani Real Madrid cephesi Messi ile ilgili eğer yönetim birliği sağlanırsa devreye girebilir. Ancak Kralın takımı Barçadan futbolcu almaktansa başka bir yıldıza yönelmeyi tercih eder diye düşünüyorum. 

Şu an için aldığım duyumlar, Messi Barçadan yüksek ihtimal ayrılacak. Premier Lig onun şu an için tek adres olarak görülüyor. Transfer rakamı ise 250 milyon doların üzerine çıkacak. Çin ise en az 300-350 milyon dolarlık teklifi kesinlikle getirecektir. Messi konusunda gelişmeleri takip edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder