30 Kasım 2016 Çarşamba

Gomez Nereye ?

gomez ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra günah çıkarma seanslarını artıran Gomez için çanlar çalıyor. Şenol hocanın gitme diye diye dilinde tüy bittiği anlarda arkasına dahi bakmadan giden Gomez Türk Futbolunu tam anlayamamış. Wolfsburg kapısında iyice yaşlanan Alman golcü çok karmaşık transfer saltolarıyla da kendinden söz ettirdi. Ligde 11 maçta sadece 3 gol bulan Alman Milli futbolcu gerçekten kariyerinin dibine doğru gidiyor.

Milli takımda da çokca eleştirilen yıldız futbolcu için Beşiktaş' ın devre arasında bir B planı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle eskisi gibi kiralama yöntemi Gomez için ilk seçenek olarak ön plana çıkıyor. Eğer Galatasaray sürpriz yapmaz ise devre arasında Kartalda yeni bir Gomez dönemi başlayacak. Peki neden Türkiye konusunda ısrarcı oluyor Gomez ? Hemen söyleyeyim; Aslında menajerler bu konuda ısrarcı. Bu kadar ısrarcı olmalarının başında sponsor gelirlerinin hiçbir Ülkede olmadığı kadar yüksek olması. Ayrıca menajer komisyonlarının da gayet makul seviyelerde olması. Bir diğer ekstra durum ligimizde yüksek maliyetli transferlerin genelde ilk 11 de oynamaları. Bu nedenle maç başı ücretler maksimum seviyede.

Can alıcı noktalardan biride alınan ücretin Avrupadaki gibi vergi olarak eriyip gitmemesi. Gördüğünüz gibi Ülkemizin tercih edilmesinin bir kaç önemli noktası gayet açık bir şekilde ortada. Tabiki özel programlardan gelen gelirler ve TV programları da son derece bereketli. Her açıdan Ülkemiz futbolcuların tercih edilmesinde önde. Dikkat ederseniz Avrupadan gelen futbolcuların maaşları astronomik düzeyde. Transfer Marketlerinin önde gelen isimlerinden Gomez'in son durumunu sizlerle paylaşmak istedim. Bununla beraber tahminlerimiz doğru çıkarsa kısa sürede Gomez konusunda ciddi bir açıklama bekliyoruz. Fikret Orman ve ekibi bu sezonda transferi çok sıkı tutuyor. Önümüzdeki günlerde sürpriz açıklamalar gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder