15 Kasım 2016 Salı

Fenerbahçe v Galatasaray 20 Kasım 2016 Pazar Saat:20:00

Fenerbahce Galatasaray derbisi

20 Kasım 2016 Pazar günü Saat 20:00 da Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Büyük derbide en önemli nokta yıllardır Cimbomun Kadıköy de kazanamaması. Ancak bu durumu değiştirmek isteyen Galatasaray yönetimi son derece büyük bir hedef koydu. Kesenin ağzını açmalarının yanında prestij konusu da yöneticilerin dikkat ettiği bir husus. Neden Galatasaray ile başladık ? 

Çünkü geçen yıl da dahil olmak üzere zor günler geçiren Galatasaray' ın bu galibiyete daha çok ihtiyacı olduğunu söylemek gerekir. Klasik bir derbi olmayacağını bilmemiz gerekir. Fenerbahçe ligde sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Avrupa ve Lig takımı biraz yordu desek herhalde yanlış olmaz. Ligdeki sıralamayı lütfen boşverin. Bu maçlarda sıralamanın hiçbir önemi yok. Dick Advocaat yeni yeni takımı toparladı. Aslında skor olarak toparladı desek yanlış olmaz. Öte yandan Jan Olde Riekerink için aslında takımda kalma veya gitme maçı.. Çok sert oldu diyebilirsiniz ancak var bir bildiğimiz !! 

Aziz Yıldırım için belkide bu maç sezonun en anlamlı maçı olarak görülüyor. Size şunu söylemeliyim; İki takımın analizini yaptığımda sadece Fenerbahçe galibiyeti gözüküyor. Fenerbahçe Galatasaray'a göre daha hücum anlayışında oynayacağını ve de rakibini boğan bir futbolu ortaya koyacağını düşünüyorum. 

Fenerbahçe de özellikle bu maçta kadroya daha doğrusu ilk 11' e girecek sürpriz isimleri de unutmayalım derim. Maçın haftasonu olması ve Pazar günü saat:20:00 da olması da aslında seyirci sayısındaki artışın bir göstergesi olduğunu da belirtiyor. Derbi heyecanını sizlerle yaşamaya devam edeceğiz. Son olarak size maç için özel bilgiler paylaşacağımı da söylemek istiyorum. Bloguma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederken sadece Ülkemizde değil bir çok Ülkedeki maçları da analiz edeceğimi belirtmek isterim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder