23 Kasım 2016 Çarşamba

Kartallar Yuksekten Ucar !!!

beşiktaş benfica ile ilgili görsel sonucu

Kara Kartal muhteşem bir geri dönüşe imza atmayı başardı. Bu büyük taraftara ve de Türkiye' ye son derece anlamlı bir maç izlettiler. Tüm Beşiktaşlı futbolcuları ve Beşiktaşlı olsun olmasın destekleyen tüm insanları kutlarım. Benfica herhalde Kartaldan çektiğini hiçbir Avrupa kulübünden çekmemiştir. Hani krallara layik deriz ya.. Kartallara Layik desek yeridir. Bu futbolu ilk yarı oynasalardı inanın Portekiz temsilcisi şu anda uçaktaydı. Özellikle kanatların nasıl kullanılacağının ders olarak anlatılması gereken bir maçı izledik. Beşiktaş Quaresma dan nasıl faydalanılacağını ve de kadronun ne kadar değişirse değişsin oturmuş sistemin hedefe ne olursa olsun gideceğini gösterdi. Şenol hoca büyük işler başarmaya devam ediyor.

Yan topların futbolda ne kadar önemli olduğu hatta sistemlerin yan toplara göre şekillendiğini gördüğümüz bu maçta Kartal ikinci yarı oynadığı futbolla hayranlarını Avrupaya taşımaya da başladı. Benfica savunmasının teknik becerisinin bir tık aşağıda kaldığını da görme şansımız oldu. Alınan beraberlik o kadar anlamlı ki inanın bunu rakamlarla açıklamaktan da geri durmayacağım. Belkide son maçlar öncesi Dinamo Kiev iddiasız olarak bizim karşımıza çıkacak. Bu durumda Beşiktaş için tur atlamak 1 galibiyete bakar.

Kartalda son yıllardaki en dirençli kadro iş başında. Bu sezon ligde ve Şampiyonlar Liginde namağlup yoluna devam eden Kartal çok başarılı bir sezona imza atıyor. Bu mağlubiyet orucu devam ettikçe Avrupa da çok fazla dikkat çekmeye de devam edecek. Oynadığı futbolun meyvasını alan Şenol hocanın talebeleri daha büyük başarılara doğru yelken açıyor. B grubunda Napoli Dinamo Kiev maçından sonra birçok durum şekillenecek. Napoli maçı berabere biterse Beşiktaş Dinamo Kiev karşısındaki galibiyet ile gruptan direkt çıkıyor. Bu maçı izleyip sizlere görüşlerimi tekrardan aktarmaya çalışacağım. Teşekkürler Beşiktaş, teşekkürler Avrupada mücadele eden takımlarımız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder