22 Kasım 2016 Salı

Sevilla Juventus Gazozuna Maç !

sevilla juventus ile ilgili görsel sonucu

İspanyol temsilcisi bu sezon Şampiyonlar Liginde harikalar yaratıyor. Kazanılan UEFA Kupaları artık onlara biraz ufak gelmiş olacak ki, Şampiyonlar ligi kupasına göz diktiler. Olabilir mi ? Ciddi olarak söylüyorum ki olabilir. Nefis bir oyun anlayışları ve seyir zevkleri var. H Grubunda 10 puan ile liderler. Yakın takipçileri ve bugünkü rakipleri 8 puan ile ikinci sırada bulunuyor. 3 maç kazanıp Juventus ile berabere kalarak büyük bir avantaj yakaladıklarını söylemeliyim. Sevilla için şunu da söylemem gerekir henüz gol dahi yemediler. İspanya temsilcisinin bu maçta grupta işi bitirmesine kesin gözüyle bakıyorum. Berabere kalsalar dahi gruptan çıkmayı garantiliyorlar. 

Sevilla Barcelona' nın hemen arkasında ligde de 3.sırada bulunuyor. Önümüzdeki yıl da şampiyonlar liginde olacakları neredeyse garanti diyebilirim. Jorge Sampaoli parlak bir kariyeri olmayan Arjantinli. Ama emin olun önümüzdeki günlerde çok ünlü bir Teknik adam olarak karşımızda olacak. Hatta İtalya Liginde dev bir takımın başında da görebileceğiz. Sevilla açısından çok önemli bir maç. Ancak beraberlik ile Lyon' un fişini çekebilir ve kendilerini garantileyebilirler. Sevilla bu sezon Şampiyonlar Liginde hedefe ulaşabilir. 

İtalya da liderliğin keyfini süren Juventus ise Allegri ile iyi bir hava yakaladı. Bu sezon 13 maçta sadece 2 mağlubiyet aldılar ve de hiç beraberlikleri yok. İtalyan takımın hedefi de Sevilla ile aynı. Onlarda final ve Şampiyonlar Ligi kupası hedefindeler. Ayrıca Milan ile İtalya Süper Kupa karşılaşması şu anda dahi konuşulmaya başlandı. Juventus bu sezon daha çok konuşulacak. Mandzukic ve Higuain Juventus' u bu sene taşıyan isimler. Benim düşüncem maçta beraberlik çok yerinde bir sonuç. İki takımın stratejik olarak bu sonucu istemeleri de gayet doğal. Ancak açık futbol ve hücum futbolunu ortaya koyacak olan takım Juventus diye düşünüyorum. İlk golü de İtalyan ekibinin bulabileceğini düşünüyorum. Maçta karşılıklı gol olacağını da tahmin ediyorum. Ayrıca Maç 22.Kasım 2016 yani bugün, saat 22:45 te oynanacak. Tivibu Spor kanalı maçı yayınlayacaktır. Şampiyonlar ligi ve UEFA haftasında sizlere daha birçok maçı analiz etmeye devam edeceğim. Değerli yorumlarınızı paylaşmanız dileğimle Hoşçakalın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder