26 Kasım 2016 Cumartesi

Beşiktaş v Medipol Başakşehir Liderlik Kapışması.

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir ile ilgili görsel sonucu

Kartal Benfica beraberliğinin ardından bu sezon ki en önemli maçına çıkıyor. Liderlik koltuğunu abluka altına alan Başakşehir Beşiktaş karşısında bu ünvanını koruyabilecek mi ? Bu maç ile belkide haftalardır süren liderlik masalı sona erecek. Geçen hafta iki takımda zor kazandı. Başakşehir Rize'yi 2 - 1 yenerken, Beşiktaş Adana maçını aynı skorla kazandı. Maçın en önemli noktası iki takımında mağlubiyet yaşamamasıdır.

Puan savaşından çok liderlik savaşının olacağı ve ön planda olacağı bir maç bizleri bekliyor. Abdullah Avcı Beşiktaş karşısında gayet başarılı bir hoca. Şenol hoca ile birlikte Ligde en çok takdir edilen teknik adamlar diyebiliriz. Puan farkının sadece 2 olması Başakşehir'i biraz daha rahatlatır. Başakşehir alacağı 1 puan ile aradaki puan farkını korurken aynı zamanda liderliğini de sürdürecek.

Kartal ise zorlu ve destansı Benfica maçından sonra Başakşehir maçında da daha etkili bir oyun ortaya koymaya çalışacaktır. Beşiktaş, Benfica, Başakşehir, Kartal için 3B kalem desek yeridir. Bu hafta bu maçtan da mağlup olmadan ayrılırsa müthiş bir seri yakalamış olacak.

Beşiktaş'ın ekstra bir durum ortaya çıkmaz ise maçı kazanacağını düşünüyorum. Tabiki Başakşehir faktörü unutulmaması gereken bir yerde. Neticede liderlik koltuğunun sıcaklığını haftalardır iliklerine kadar hissediyorlar. Bu hafta yeni lider Kartal olabilir. Oynanan futbolu gördüğümde Kartal iyi savunma yapan Başakşehir' i açacaktır diye düşünüyorum. İki takımın aralarındaki maçlarının beraberlik ağırlıklı olması da farklı bir nokta. Ancak bu hafta Beşiktaş formunun zirvesinde ve de galibiyete yakın olan taraftır. İlk golü de Kartaldan bekliyorum. Maç saat 19:00 da başlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder