24 Kasım 2016 Perşembe

UEFA Kupasına Osmanlı imparatorluğu..

Steaua Bucharest v Osmanlıspor FK ile ilgili görsel sonucu

UEFA Kupasında bir diğer temsilcimiz ve gururumuz Osmanlıspor çok önemli bir mücadeleye çıkıyor. Gruplardan çıkma adına Romen rakibine üstünlük sağlamak istiyorlar. Bir Türk takımı grubunda lider. Bu gerçekten çok özel bir durum. Tüm takımlarımızdan bu tür başarılar bekliyorum. L Grubunda çekişmeli maçlar oluyor. Osmanlıspor 7 puanla grupta lider. İkinci sırayı iki takım paylaşıyor. 5' er puanlı Villareal ve Zürih paylaşıyor. İki takımın birbiriyle karşılaşması da bizim için çok önemli. Bu arada rakibimiz Steaua Bükreş 3 puan ili grupta son sırada.

Mustafa Reşit Akçay ilk maçta Bükreş temsilcisini alt etmeyi başarmıştı. Mustafa hocanın iyi bir taktisyen olduğunu tartışmaya gerek yok. Eleştirebileceğim tek yönü takımlarının kondisyonunun biraz alt seviyelerde kalmasıdır. Yoksa çok iyi bir oyun okuma mentaline sahip bir hocamız. Bu eksikliğin ve ya handikapın ise daha erken takımla beraber olamamasına bağlıyorum. Grupta bu maç ile beraber sadece 2 maç kalıyor. Bu maçlardan sonra grup karışabilir. 

Osmanlı takımının galip gelmesi durumunda gruptan çıkmayı garantileyeceğini de söylemeliyim. Bu arada diğer maçın sonucu da çok önemli. Bu gece Osmanlıspor' un en azından 1 puan için sahaya çıkacağını düşünüyorum. Bu nedenle de Mustafa hocayı eleştirmiyorum. Risk almadan üst tura çıkmanın en kolay yolu bu maçtan mağlup omadan ayrılmaktır. Ligde Osmanlıspor Alanya karşısında 2 - 0 kazandı. Bu galibiyet ile moralleri de yerinde. Bükreş ekibi geçen hafta Concordia maçında adeta tel tel döküldü ve mağlubiyete engel olamadı. Moraller bozuk. 

Temsilcimiz son maçında evinde Zürih ile oynayacak. Zor bir maç olacak. Bükreş karşısında puan alırlarsa son maçta tur daha kolay olacak. Biz ekibimize başarılar diliyoruz. Bu maçtan en az 1 puan alacaklarına da inanıyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder