29 Kasım 2016 Salı

Kweuke Bize Hatirlattin Malasef..

kweuke ile ilgili görsel sonucu

Futbolun acımasızlığı, çirkefliği, sonuçları bir yana evlat acısı bir yana. Çaykur Rizespor'lu  Kweuke malasef doğmamış evlatlarını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Eşinin ikiz çocuklara hamile olmasıyla yaşanan mutuluk malasef acı bir trafik kazası ile hüzne dönüştü. Tabiki insan hayatının içerisinde bu acılar var. Ama katlanmak bizlere kolay olurken, ateşin düştüğü yerde malasef yakıyor. Kamerunlu futbolcu ve Ailesinin de son derece büyük bir acıyla karşı karşıya kaldığı bir gerçek. 29 yaşındaki futbolcu için gerçekten de çok zor bir acı.

Hikmet Karaman ile olan dilaoglarıyla bazen gündeme gelen yıldız futbolcunun son derece mütevazi bir hayat yaşaması da konuşulurdu. İyi bir aile babası olduğunu düşünüyorum. Eşinin Amerika da olması münasebetiyle eşinin yanına da gidemeyen futbolcular için devlet büyüklerinin devreye girmesi gerekir. Bu şekilde ülkemizde alnının akıyla hizmet veren futbolcuya da bu tür bir yaklaşım çok görülmemeli.

Futbolun hayatın bir parçası olduğu gerçeğini unutmamamız gerekir. Bazen yanlış cümleler kuranları da duymuyor değilim. Futbol benim hayatım.. Hayır futbol bizim hayatımızın bir parçasıdır. Bunun bilincinde olarak maçları izleyebilsek, bunun bilincinde olarak futbol oynayabilsek, bunun bilincinde olarak yönetici olabilsek, bunun bilincinde olarak maçları yönetebilsek belki de şu anda Premier lig değil Süper lig tepede yer alırdı. Gördüğünüz gibi her acı bize farklı şeyleri yaşatıyor. Çaykur Rizespor camiasına, Türk futbol camiasına, taraftarlara, Kweuke sevenlerine Allah sabır versin. İnşallah Eşi de sağlığına bir an önce kavuşur. Allah sabır versin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder