30 Kasım 2016 Çarşamba

İngiltere de Lig Kupasi, Çeyrek Final Maçları.

ingiltere lig kupası ile ilgili görsel sonucu

İngiltere Lig Kupasında çeyrek final heyecanı başladı. Dün Hull City Newcastle karşısında tur atlayan takım oldu. Yarı Finale adını yazdırarak büyük bir başarıya imza attılar.Penaltılara kadar giden maçın normal süresi 1-1 sona ermişti. Bir diğer yarı finalist ise beklendiği gibi Liverpool oldu. Leeds United karşısında rahat kazandılar. Bu akşam ise Arsenal Southampton ile karşı karşıya gelecek. Maç TSİ 22;45 te başlayacak. Size şu kadarını söyleyeyim. Arsenal' e en ters gelen takımlardan biri de Southampton. Bu nedenle maçta sürpriz sonuçlara açık olmalıyız diye düşünüyorum. Wenger için geçen haftaki Bournemouth maçı büyük bir işaret olarak algılanmıştır. Maçın ilk devresinde ecel terleri döken Arsenal ilk yarıda maçı 1-1 lik beraberlikle bitirmişti. 9 sarı kartın çıktığı maç Arsenal için oldukça zor bir deneyim olarak görülmeli.

Lig maçında da rakibini zar zor yenen Arsenal için bu maç oldukça zor olacak. Southampton ligde Everton karşısında tek golle 3 puana ulaştı. Açıkcası tehlike hattında da değiller. Kupada yarı final ve Final bu sezon birçok kapıyı onlar için açabilir. Ben normal sürede Southampton için sürpriz yapar diye düşünüyorum. Bu arada maçlar eleminasyon usulü.

Gecenin bir diğer maçı Arsenal maçından 15 dakika sonra başlayacak. Manchester United süper kadrosu ile West Ham United karşısına çıkacak. Mourinho hala sıkıntılı bir süreçten çıkamadı. Geçen hafta kupadaki rakibi West Ham ile 1-1 berabere kaldılar. Ligde zor günler geçiren West Ham için Kupa bir tık arka planda. Slaven Biliç için ligde kalmak her şartta kupadan daha önemli. Biliç ligde bu kadar kötü bir fikstüre herhalde bir daha denk gelmez. İki hafta önce Tottenham deplasmanında mağlubiyet, geçen hafta Manchester United deplasmanında beraberlik, önümüzdeki hafta Arsenal'ı ağırlayacaklar. Arsenal maçından sonra ise Liverpool ile oynayacaklar. Kabus ve kara günler Biliç'in yakasını bırakmayacağa benziyor. Mourinho için şov yapma maçı. Bol gollü bir United galibiyeti bekliyorum. İyi futbol ve kaliteli maçlar için akşam futbol severler ekran başına..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder