8 Aralık 2016 Perşembe

Aksamin UEFA Zrivesi..

Bu akşam UEFA Avrupa liginde gruplardaki son maçlar oynanacak. Tabiki önceden garantileyenler ve de işini son maça bırakanlar bulunuyor. İlginç maç öyküleri ile beraber ilk defa gruptan çıkma şansı yakalayacak olanlar da var. Haftanın son şansı bu akşam.. 

fenerbahçe v FeyenoordFenerbahçe İçin Tur Gelir. 
Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam bize büyük bir sevinç yaşatacaktır. Ancak işi gerçekten de çok zor. United ile beraber gruptan çıkmalarına neredeyse banko gözüyle bakıyorum. Daha önce ki yazımda da belirtmiştim. Fenerbahçe' nin deplasmanda Feyenoord' u yenmesi zor. Ancak turu geçecek bir skor alacağını düşünüyorum. Feyenoord bu hafta galibiyete yakın olan taraf. Bazen bana şu şekilde eleştiriler gelebiliyor. Neden galip gelecekleri ve ya maçta ki gol sayıları ile ilgili veya kırmızı kartlar ile ilgili bilgiler veriyorsunuz.. Çünkü iddaa oynayan ve ya tahmin seçeneklerini değerlendiren takipçilerim bu konularda da benden yorum istiyorlar. Her gelen talebi değerlendiremeye ve onlara karşılık vermeye gayret ediyorum. 

Atiker KonyasporB grubunda işler Apoel zaten garantilemişti. Olympiakos ise yenilse de gruptan çıkmayı garantiledi. Bu nedenle B grubunda esktra bir sürpriz söz konusu değil. Apoel ve Olympiakos Liderlik için kapışacak. 
C grubunda Anderlecht garantiledi. Saint Ettiene ise Mainz ile aralarında ki 3 puanlık fark ile çıkmayı garantiliyor. İkili averajda Mainz'in önüne geçen Fransız ekibi bu akşam prestij ve de grup liderliği maçına çıkacak. 

D grubunda Lider Zenit garantiledi. Ancak diğer takımlar Alkmaar, Dundalk ve Maccabi hala şansa sahipler. 3 takımında gruptan çıkma şansı var. Alkmaar Zenit ile oynuyor. Maccabi ise Dundalk ile oynayacak. En zevkli grup maçları D grubunda olacak. 
E grubunda Roma garantiledi. Astra ve Avusturya Wien hala grup ikincisi olma şansına sahipler. Viktoria Plzen için şans kalmadı. 
F grubunda Genk ve Bilbao zaten gruptan çıkmayı başarmışlardı. 
G grubunda Ajax liderliği ve gruptan çıkmayı başardı. Ancak Standard ve Celta Vigo hala grup ikinciliği şansına sahipler. Panathinaikos ise elendi. Yunan ekibi Celta Vigo' yu ağırlayacak. Standard ise Ajax' ı ağırlayacak. 

H grubunda Shakthar Donetsk grupta lider ve üst tura çıktı. Braga ve Gent kapışıyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor ise grupta son sırada yer alıyor. Bu akşam temsilcimiz Konya Gent' i konuk edecek. Bu akşam alacakları bir galibiyet ile Avrupa' ya güzel izler bırakabilirler. Temsilcimizin kazanmasını istiyor ve diliyorum. 
I grubunda Schalke lider ve de gruptan çıktı. Rus ekibi Krasnodar da büyük bir başarıya imza atarak grubu ikinci sırada bitirmeyi garantiledi. 

Osmanlıspor UEFA KupasıJ grubunda Fiorentina lider ancak 7' şer puana sahip Qarabağ ve Paok 10 puana sahip Fiorentina ile gruptan çıkma mücadelesi veriyor. Bu akşam Qarabağ italyan ekibi 5-1 lik skordan daha fazla sayıdaki gol skoruyla yenerse gruptan onlar çıkacak. İlginç bir maç bizleri bekliyor. Grubun son sırasındaki Liberec dahi ikili averajın içerisine girebilir. Bu grupta ikinci kimin olacağını tespit etmek gerçekten çok zor. Çünküm tüm takımların birbirlerine farklı şekilde ikili averaj üstünlükleri var. 

K grubunda Inter' in son sırada bulunduğu en ilginç grup herhalde bu gruptur. Lider Sparta prag 12 puan ile gruptan çıkıyor. İkinci olan Southampton ve Hapoel Beer 2 şer puana sahip. İki takımın ilk maçı golsüz berabere sona erdi. Ve de bu akşam ikisi birbiriyle karşılaşıyor. Size tavsiye edebileceğim en güzel maç bu maç olacaktır. 
L grubunda temsilcimiz Osmanlıspor 7 puan ile lider. Maalesef diğer tüm takımlar da 6' şar puana sahip. Yani bu akşam bu grupta herkes üst tura çıkma şansına sahip. Ekibimiz Zürich ile karşılaşacak. İsviçre deki maçı temsilcimiz 2-1 kaybetmişti. Bu akşam Mustafa hocanın ekibi galip gelmese de beraberlikle dahi tur atlayacak. Osmanlısporumuza başarılar diliyoruz ve gruptan çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Steau Bükreş ve Villareal maçı da son derece zevkli ve heyecanlı olacaktır. 

Temsilcimiz Fenerbahçe Hollanda temsilcisi Feyenoord deplasmanında saat 21:00 da boy gösterecek. Maçı TRT1 ve Tivibu naklen verecek. Ekibimize başarılar diliyor ve gruptan çıkacak sonucu alacağını düşünüyorum. Diğer temsilcimiz Atiker Konyaspor bu yıl kendini gösterme ve tecrübe kazanma olarak gördüğü Avrupa da istediğini elde edemedi. Ancak evinde Gent karşısında kazanırsa bizi sevince boğacak. Saat 19:00 da başlayacak maç Tivibu spor ekranlarında bizlerle buluşacak. Tarihi bir maça çıkan Osmanlıspor Zürich maçını evinde oynayacak. Saat 19:00 da başlayacak maç Tivibu spor 2 ekranlarında olacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Galip gelerek bizlere büyük sevinç yaşatmalarını temenni ediyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder