2 Aralık 2016 Cuma

Turkish EL Classico...

arda turan El ClassicoArtık Barça ve Arda denilince herhalde kalpler kıpır kıpır ediyordur. Hele hele de El Classico denilince bu müthiş bir havaya bürünmek anlamına geliyor. Dünyanın en önemli derbisi mi dersiniz, en iyi maçı mı dersiniz, en iyi yıldızlar kapışması mı dersiniz size kalmış. Ben Turkish EL Classico dedim. Milli gururumuz Arda ve takımı bu sefer iyi bir oyun ortaya koyarak ezeli rakiplerini yenmeye çalışacaklar. Dünyanın her yerinde en çok izlenen maç olan Barça Real maçı gerçekten de yılda 10 kez oynansa herhalde heyecanını ve adrenalini yitirmez.
Rondaldo mu Messi mi ? Bakalım gülen kim olacak. Tabiki her El Classico yeniden başlangıç demek.

Arda için çok Anlamlı.. 

Milli Takım polemiklerinden sonra dikkat çekici bir performans düşüklüğü yaşayan Arda bu hafta belkide en önemli maçına çıkacak. Artık bu maçta gol atan ilk Türk olmak istediği söyleyen Arda her şeyin kendileri lehine olduğunu söyledi. Tüm takımın El Classico ya hazır olduğunu da söyleyen Arda için Luis bakalım nasıl bir sistem ortaya koyacak. Yedekten başlamasını beklemediğim Arda için bazı spor yazarları farklı ifadeler kullanıyorlar. Ne olursa olsun Arda bizim gururumuz. Bu maçta ondan beklentimiz çok yüksek.

Real Madrid için Altın Notlar.. 

Real Madrid ligde 33 puan ile Barcelona' nın 6 puan önünde lider. Barça ise son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi diyemeyeceğim. Geçen hafta Real Sociedad karşısında beraberlik aldılar. O maçtan hemen önce de Malaga karşısında beraberlik aldılar. Ancak Real Madrid maçı onlar ve Nou Camp için çok daha anlamlı ve de atmosferi daha farklı. Real Zidane ile çok iyi bir istatistik yakaladı. Yine de oyunlarında zaman zaman kopmalar oluyor. Bu sezon mağlubiyet almayan tek takım Real Madrid. Hele ki ezeli rakipleri Barça 2 kez mağlup olmuşken. Real Madrid için size verebileceğim en önemli notlardan biri maçların ilk yarılarında gol yemeleridir. Bu konuda şunu söylemeliyim. Real yine ilk yarı gol yer. Maçta ise Barcelona' yı galibiyete yakın takım olarak görüyorum. Ayrıca karşılıklı gol olmasını da tahmin ediyorum. EL Classico saat 18:15' te başlayacak. Yalnız İkinci yarısında Fenerbahçe Beşiktaş derbisi başlayacak bilginize. El Classico' ya dalıp bizim derbimizi unutmayalım derim. İki maçta Ligtv ekranlarında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder