10 Aralık 2016 Cumartesi

Bayern Munih Koltuga Uzak..

Bayern Münih bir türlü koltuğa oturamadı. Hem de koltuk ne Dortmund da, ne Bremen de, ne de Schalke de.. Koltuğun sahibi isimsiz kahramanlar Leipzig. Almanya Bundesliga da lider işte bu isimsiz kahramanlar.. 13 hafta sonunda bileği bükülmeyen bir takım onlar. Geçen sene 2.ligden çıkan ikinci Hoffenheim vakası. Evet gerçekten de takdiri hak ediyorlar. Gelelim bizim analizimizi yapacağımız mücadeleye. Münih Ancelotti ile fena da yol almıyor.

bayern münihMünih En az gol yiyen ekip.. 
Her zaman söyleriz. İtalyanlar savunmada gerçekten çok iyiler. Ancelotti de savunma konusunda son derece iyi bir yapıyı Bayern Münih ile oturttu. Ligin başından beri sadece 9 gol yediler. Bu gerçekten çok iyi bir istatistik. Ayrıca liderin 3 puan arkasında 2.sırada bulunuyorlar. 1 den fazla golü sadece Frankfurt deplasmanında yediler. O maçı da 2-2 berabere bitirdiler. Wolfsburg karşısında aslında puana ihtiyacı olan konuk ekip. Düşme hattındalar ve acil puan lazım. Münih için çok zor değil.

wolfsburg Wolfsburg eski günlerini arıyor.. 
Wolfsburg şampiyon olduğu yıldan uzak bir noktada. 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası bir türlü istenileni sahaya yansıtamadılar. Bu hafta Bayern Münih karşısında tüm güçleriyle saldırmak zorundalar. Bu durumda onların daha büyük sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Sezon başından bu yana sadece Augsburg ve Freiburg karşısında galip gelebildiler. Bu hafta da işleri oldukça zor.


Maç Tahminim; 
Ben bu hafta ev sahibi Münih' in galibiyetine banko gözüyle bakıyorum. Ayrıca iki takımın şu ana kadar ki performansına da bakınca maçta 3 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Şampiyonlar liginde Atletico Madrid karşısında da tek golle galibiyete uzandılar. Gruptan çıkmayı da başardılar. Bayern Münih rahat oynamaya daha yakın. Bence bol gollü bir Bayern Münih galibiyetiyle beraber, ilk yarıyı da ev sahibi ekip önde kapatır seçeneğini tavsiye edebilirim. Maç ile ilgili tahminlerim de bu şekildedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder