7 Aralık 2016 Çarşamba

Devlerin Maci Buyuk Olur..

real madrid borussia dortmundBu akşam Real Madrid Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Aslında iki takımda gruptan çıkmayı garantiledi. Bu nedenle şov maçı olacak. Taktik savaşı, artistik hareketler, denenmemiş şovlar, farklı hücum varyasyonları gibi bir çok ilginç futbol hareketi bizleri bekliyor. Bu maçı izlemek isteyenler gerçekten futboldan zevk almak isteyenlerdir. Tivibu spor ekranlarından saat 22:45 ten itibaren maçı takip edebilirsiniz. Real Madrid ve Borussia Dortmund arasındaki maçı analiz etmeden önce şunu belirteyim. Yayınlar konusunda Ülkemizde bazı sıkıntılar var. Gerek Ligtv, gerekse Trt anlamında kalıcı çözümlerin olmasını bekliyorum. 

İspanya da Resital Var. 
Öncelikle İspanya liginde lider olan Real Madrid Zidane yönetiminde gayet farklı bir oyun ortaya koyuyor. Barça maçında son dakikada berberliği aldılar. Ligde Barça ile aralarında 6 puan fark bulunuyor. Şampiyonlar liginde ise Dortmund' un arkasında 2.sıradalar. Almanya' daki maçta 2-2 berabere kalmışlardı. Ancak ben bu maçta beraberlik sonucunu hiç olası görmüyorum. Zidane kesinlikle agresif bir futbolu ön plana çıkacaktır. Madrid bu maçta golleri atmak için sahaya çıkar. 

Dortmund Gole Doymuyor. 
Alman ekibinde gol yollarında hiç sıkıntı yok. Aubameyang bu sezon daha formda ve etkili oynuyor. Reus her ne kadar bu sıralar biraz tutuk olsa da her an patlama yapabilir. Dembele ise kendini yeniden zirveye taşıyacak kaliteye ulaşıyor. Piszczek ise özellikle geçen hafta coştu. Takımın gerçekten formda ve gol yollarında proaktif olduğunu söylemeliyim.Ligde en son oynadıkları Mönchengladbach maçını 4 golle kazandılar. Şampiyonlar liginde ise Legia karşısında 8 gollü bir galibiyet alarak resmen deşarj olmuşlardı. Kagawa, Emre ve Nuri ise takımın aciz düştüğü anlarda sahne alan assolistler. 

Bana göre bu maçta +7 gol dahi olur. Tahminim bol gollü bir maç olacaktır. Kaleye çekilen şutlarda ortalamanın üzerinde bir istatistik yakalanır diye düşünüyorum. Bu arada Dortmund haftanın kaybedeni olmaz. Alman ekibi kolay kolay bu maçtan puansız dönmez. Madrid ekibinde ara sıra motivasyon eksikliği baş gösteriyor. Evinde de olsa Real bu akşam zor kazanır diye düşünüyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder