6 Aralık 2016 Salı

Sampiyon Kartal Ukrayna Da Uc..

şenol güneşKartal için bu akşam gerçekten de tarihi bir maç. Eğer televizyonlarda maçı izlemeyi düşünüyorsanız lütfen en az 3 metre geriden izleyiniz. Hop oturup hop kalkacağımız bu maçta her şey olacak. Mücadele TRT1 ve Tivibu kanalından yayınlanacak. Şenol hoca maça hazır olduklarını açıkladı. Dinamo Kiev ile çıkacakları maçın ne kadar önemli olduğunu da belirten tecrübeli hoca ilk maçtaki hataları yapmayacaklarını da belirtti. Bence de ilk maçı hatırladığımda bu tür bir maçta farklı bir oyun  ortaya koymanın gerekliliğini düşünüyorum. Neticede bu maçlar telafisi olmayan maçlar. Ve de tüm gücünle ve en iyi kadronla mücadele etmen gerekiyor. Aksi takdirde Türkiye sınırlarından öteye gitmek hayal olur. Avrupa Avrupa diyorsak futbolda daha agresif ve belirli bir sistemi olan kulüplerden olmalıyız. 

beşiktaşın ilk 11iKartal' ın Hedefi..
Kartal için bu akşam kazanmak demek üst tura çıkmak ve de şölen demek. Diğer seçenekler Benfica Napoli arasında oynanacak olan karşılaşmalara göre değerlendirilecek. Beşiktaşta kalede Fabri ile sahaya çıkacak. Ayrıca defans hattında Beck, Marcelo, Tosic ve Adriano ile savunma yapacak. Bu defans hattı aslında Beşiktaş'ın en ideal olan defans kurgusu. Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Kerim orta alanda hücumları şekillendirecek olan dörtlü. Aslında Kerim konusunda bazı çekinceler olsa da Şenol hoca onun performansından son derece memnun.  Querasma ve Aboubakar ileri uç adamları. Burada en kritik olan Q7' nin bu akşam forvet gibi oynayacak olmasıdır. Bence de en kritik değişiklik budur. Şenol hoca gerçekten bu maçı çok istediğini gösterdi diyebilirim. 

Beşiktaş rakibine oranla daha formda. Ayrıca Ukrayna ekibinin Avrupa macerası da sona erecek. Ukrayna ekibinin gruptan çıkma şansı da, UEFA Kupasına gitme şansı da yok. Kartal için tarih yazma zamanı geldi ve çattı. Ukrayna ekipleri ile daha önce de karşılaşan ekibimiz. En çok Dinamo Kiev ile karşılaşan temsilcimiz birde Metalist Kharkiv ile karşılaştı. Toplamda 5 deplasman karşılaşması yapan ekibimizin henüz galibiyeti yok. Bu akşam bu seriye de son verme hedefinde olacağız. Ekibimizin iyi bir futbol ile rakibini yenip Şampiyonlar liginde gruplardan çıkma başarısını göstereceğini düşünüyorum. Maç sonu görüşmek üzere hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder