3 Aralık 2016 Cumartesi

Derbianaliz Vakti Geldi..

Kadıköy için geriye sayım başladı. Muhtemel kadrolar belirlendi. Bu kadroları sizlere aktarıp aynı zamanda analizimi paylaşacağım. Öncelikle maç saat 19:00 da başlayacak. Kadıköy de Ülker stadyumunda oynanacak mücadele Ligtv den canlı yayınlanacak. Ayrıca maç için HD görüntü ve 3D seçenekleri de sizlerin beğenisine sunulacak. Dev ekranda bu derbiyi adrenalini maksimum yaşayarak izleyebileceksiniz. 
Maç ile ilgili şunları da belirtmeliyim; Fenerbahçe yıllardır ne Beşiktaş'a, ne Galatasaray'a, ne de Trabzonspor'a mağlup olmuyor. Bu gerçekten son derece mükemmel bir istatistik. Ve Kadıköy' e gelen her büyük takım bu baskıyı hissediyor. Özellikle de sosyal medya da bu baskı son derece rahatsız edici boyutlara gelebiliyor. Aslında her takımın hedefi Fenerbahçe'den burada puan almak. Ama derbilerde galibiyet en sansasyonel etkiye sahip. Bildiğiniz gibi Galatasaray'ın yıllardır Kadıköy'de kazanamaması basında çok fazla yer almıştı. Bu durum tüm takımlar içinde geçerli. 
Fenerbahçe için kırılma anı olur mu ? 
Tüm taraftarların öngördüğü nokta Fenerbahçe mağlup olursa büyük bir kırılma yaşar. Bende bu şekilde düşünüyorum. Eminim ki, Advocaat ve Aziz Yıldırım da bu şekilde düşünüyordur. Hatta bu düşünce futbolculara da hasıl olmuştur. Spor yazarlarının ve tahmincilerin genel kanısı da bu şekildedir diye düşünüyorum. Tabiki bunun olmasının yanında, Fenerbahçe'nin haftaya oynayacağı Antalya maçında bu senaryo olursa gözükebilir. Yani Fenerbahçe mağlup olmadan bunun sonuçlarını konuşmanın anlamı yok. 
van persie ile ilgili görsel sonucuFenerbahçe' nin olası ilk 11'i şu şekilde; Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Souza, Lens, Volkan Şen, Sow, Van Persie. Bu kadro son derece hücum ağırlıklı bir kadro olarak göze çarpıyor. Bu kadronun herhalde en iyi kadro olduğu konusunda şüpheler yoktur diye düşünüyorum. 
quaresma ile ilgili görsel sonucuBeşiktaş' ın olası ilk 11'i şu şekilde; Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Gökhan İnler, Kerim, Quaresma, Ömer, Aboubakar. Beşiktaş içinde en ideal kadro olduğunu söyleyebilirim. Ancak Şenol hocanın sürpriz kadrolar çıkarabileceğini de söyleyebilirim. 
Benim yaptığım analizler neticesinde kadroların bu şekilde olmasını beklediğimi belirtmeliyim. Ancak derbilerde kadrolarda ve sitemde her zaman farklılıklar olmaktadır. Daha önceki yazılarımda Beşiktaş için sistem, Fenerbahçe için bireysel bazda ön plana çıkmalar olduğunu sizlere aktarmıştım. Maç öncesi son bir yazı daha yazmayı planlıyorum. Bu yazımda size en son tahminimi ve analizimi sunmaya gayret edeceğim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder