5 Aralık 2016 Pazartesi

Sampiyonlar Ligi Forza..

Beşiktaş şampiyonlar ligiŞampiyonlar liginde bu hafta kader haftası. Gruplardan çıkmaya çalışacak ekipler, futboldan önce matematik hesapları yapmaya başladı. 1 golün dahi önemli olduğu bu büyük organizasyonda bizimde temsilcimiz Beşiktaş. B grubunda mücadele eden Kartal son maçlar öncesi 8' er puana sahip Napoli ve Benfica' nın hemen arkasında. 7 puanla 3.sırada yer alan ekibimizde en büyük avantaj Grubun ilk iki sırasında yer alan takımların birbirleriyle oynamaları. Kartal ligin sonuncusu Dinamo Kiev ile oynayacak. Ukrayna ekibi 2 puan ile son sırada ve UEFA iddiası da yok. Ekibimiz her şartta UEFA Kupasına gidecek. Bizim için gerçekten gurur kaynağı oldular.

Kartal Nasıl Tur Atlar.. 
Öncelikle Ukrayna temsilcisi ile deplasmanda oynamak biraz sıkıntılı. Onlarda Avrupaya galibiyet ile veda etmek isteyecekler. Kartalın deplasmanda rakibine galip gelememesi gerçekten bizi düşündüren en önemli püf noktası. Grupta oynadığımız ilk maçta maalesef rakibimiz ile berabere kaldık. Dinamo Kiev ile deplasman karnemiz oldukça zayıf. Ancak ekibimiz Şampiyonlar liginde mağlubiyet ile tanışmadı. Son derece moralleri yüksek ve de yıldızlarının sırtlayabileceği bir takım hüviyetinde. Ben Beşiktaş' ın tur atlayacak sonuca erişeceğini düşünüyorum. Yine de senaryoları sizlerle paylaşayım. Ekimiz mağlup olursa UEFA Kupasına devam edecek ve Avrupa da yoluna bir alt kupada devam etmek zorunda kalacak. Ancak bu bir başarıdır. Galip gelirse kesinlikle hiç bir tereddüte gerek yok temsilcimiz Şampiyonlar liginde tarih yazarak gruptan çıkacak.

Temsilcimizin gruptan çıkıp çıkmama konusunda diğer seçenekleri ise şu şekilde; Benfica Napoli'yi yenerse biz berabere kalsakta gruptan ikili averaj ile çıkıyoruz. Benfica Napoli'ye yenilirse bize beraberlik yetmiyor. Aslında avantaja sahip olduğumuzu söylemeliyim. Kartalımızın son durumu ve kadrosu netleştiğinde yine analizimizi ve çalışmamızı sizlerle paylaşacağım. Şenol hocanın Avrupa Kupalarındaki taktik anlayışı ligdeki oyuna göre daha farklı. Yabancıların tecrübesi ile Avrupa kupalarında istediğini elde etti. Bence bu maçta da en azından mağlup olmazlar ve turu geçerler diye düşünüyorum. Tabiki gönlümüz ekibimizin kazanıp herhangi bir hesaba kalmadan gruptan çıkmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder