3 Aralık 2016 Cumartesi

Herkes Kadıköy' de mi ?

3 aralık engelliler günü Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi seyircileri önünde mücadele verecek. Ne kadar güzel değil mi ? Taraftar olarak takımın maçlarını her yerde tribünden izlemek. Bu akşam iyi bir maç olur ve de holiganlar sahne almazsa herkes her stadda ve her yerde kendi takımın maçını rahat rahat izleyebilecek.
Umarım bu dileklerimle beraber maç sona erer.

Kadroların Kalınlığı Dikkat Çekiyor. 
Fenerbahçe Sow, Emenike, Van Persie, Alper gibi yıldızlarıyla çok iyi ve pahalı bir kadroya sahip. Beşiktaş ise Aboubakar, Talisca, Quaresma, Gökhan İnler gibi gerçekten kalbur üstü futbolculara sahip. Bu maçta artistik hareketlerin tavan yapacağı ve yıldızların yıldız gibi oynayacağı bir düzen bekliyorum. Advocaat ve Şenol Hoca tam anlamıyla strateji savaşını sahaya yansıtmaya çalışacaklar. Özellikle Fenerbahçe son haftalarda kendine geldi diyebilirim. Beşiktaş zaten sezon başından bu yana hem Ligde hem de Avrupa da çok iyi bir futbol ortaya koyuyor. Bugünkü maçta da iki takımın beklenen oyunu ortaya koyacağını düşünüyorum.

İki takımdan biri takım oyunu ile önde.. 
Evet iki takımdan biri takım oyununu hem iyi uyguluyor hem de dirençlerini son dakikaya kadar sürdürüyor. Herhalde Beşiktaş'tan bahsettiğimi anladınız. Kartal son derece düzenli ve sistematik bir oyun ortaya koyuyor. Aldıkları sonuçların yanında Şenol hocanın Ligi iyi tanıması da bu oyunda en büyük etken. Fenerbahçe ise bireysellikte daha önde. Yeteneklerini çok iyi kullanan oyuncuları dikkate almak gerekir. Maç için sistematik takım, bireysel takıma karşı desek iyi bir benzetme olur. Bu benzetmem yanlış anlaşılmasın. Çünkü iki takımın baskın yönlerini analiz ederek yakıştırma yaptım. Maç için ise şunu tam anlamıyla söyleyebilirim. Fenerbahçe kazanmak için sahaya çıkacak. Beşiktaş ise beraberlik için çıkacak.

Bu noktada en önemli ipucu ilk golü atanın kim olduğudur. Eğer Fenerbahçe ilk golü bulursa son derece açık bir futbol izleyeceğimizi düşünüyorum. Ancak Beşiktaş bulması durumunda tamamen kapanan bir Beşiktaş izleyeceğiz. Gördüğünüz gibi maçın benim açımdan ilerleyişi bu şekilde olur. Beşiktaş Şenol Hocayla maç başladıktan hemen sonra pres ve topu kazanma arzusu içerisinde. Bu onların gole bir adım daha yakın olduklarını da ortaya koyuyor. Kartal ilk golü bulabilir. İşten ondan sonra Advocaat şifreyi çözecek hamleleri yapabilecek mi göreceğiz. Kadıköy' de Fenerbahçe yenilmez. İki takımda gol atar. Kartal ilk golü bulur. Kırmızı kart çıkması yüksek bir mücadele. Maç için son yapacağım analizler bu şekildedir. Gün içerisinde yazılarımı takip edebilir, son gelişmelerle yeni yazılarımı görebilirsiniz.

Bugün 3 Aralık Engelliler Gününü Unutmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder