9 Aralık 2016 Cuma

Trabzonspor Tamam mi Devam mi ?

trabzonsporTrabzonspor' da bu maç o kadar önemli ki, Ersun hoca ve takımın dağılmamasının belkide şu an işçin tek anahtarı Adanaspor maçı olacak. Haftalardır sıkıntıları aşmaya çalıştılar. Trabzonda da dahi bir çok kez mağlup oldular. Şimdi bu hafta ile beraber hem kırılma noktası çok olan fikstürden, hem de üst üste galip gelmenin şansından yararlanabilirler. Aksi takdirde Ersun hoca ve takım için daha büyük sıkıntılar baş gösterecek.


Karadeniz ekibi ligin son sırasındaki Adanaspor karşısında galibiyete uzanırsa hem taraftarını, hem camiasını, hem Ersun hocayı kurtaracak. Aynı zamanda da Adanaspor için büyük bir geriliminde fitilini ateşleyecek. Ancak aksi olur ise Adanaspor hayata dönecek. Ve az önce Trabzonspor için bahsettiğim tüm negatif olasılıklar gerçekleşecek. İki takım içinde gerçek anlamda bir kurtuluş maçı olacak.

Trabzonspor Zor Kazanıyor. 
Trabzonspor çok zor kazanıyor. Oyun anlayışının oturmadığı ve takımın henüz tam anlamıyla anlaşamadığı her hallerinden belli oluyor. Hemen hemen kimse nereye pas atacağını bilmiyor. Şöyle diyebilirim; Trabzonspor takımı taktik değil mahalle takımı anlayışıyla sahada oynuyor. Ersun hocanın söylediklerinin takıma tam anlamıyla uygulandığını söyleyemem. Hatta şu kadarını söyleyeyim; Trabzonspor şu anda taktiksiz bir oyun anlayışıyla sahada. Bakalım ya taktikle oynayacaklar, ya da yenilerek bu acı reçeteyi ödeyecekler. Çünkü Adana maçından sonra Lider Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını oynayacaklar. Ardından da Bursa ve Kasımpaşa maçı ile tavan yapan bir zorluk dereceli maç trafiğini üstlenecekler. Yani Trabzonspor bu maçtan galip ayrılamazsa düşme hattında kendine yer bulur.

adanasporAdanaspor Dipten Kurulacak mı ? 
Akdeniz temsilcisi Süper Ligde umduğunu bulamadı. İyi bir kadro kuramadılar. Takım içerisinde iletişim ve frekans iyi seviyelere gelemedi. Eyüp hoca ve Jurcic takıma çare olamadı. Tekrar Eyüp hocaya takım teslim edildi. Sadece Alanyaspor maçı kazandılar. Bu nedenle haftalardır 3 puan alamıyorlar. Onlar için Trabzonspor maçı belkide son şans.


Bu hafta Trabzon ve ya Adanaspor için çıkış maçı olacak. Çok zorlu bir maç olacağını ve seyir zevkinin üst seviyede olacağını tahmin ediyorum. Maçın içerisinde çok fazla git geller olacağını düşünüyorum. Stresi yüksek bir maç. Hakemin Özgür Yankaya olması aslında iyi bir seçim. Fakat bir tık daha yukarı seviye hakemin atanmasını beklerdim. Cüneyt Hoca, Fırat Hoca, Ali Hoca, Hüseyin hoca bence bu hakemlerden birini seçmek daha isabetli bri atamaya neden olurdu. Özgür hocanın oyun okumasını diyeceğim yok. Ancak çok ince ve kırılma noktalarında kararsız kalıyor. Maçta kırmızı kartların olacağını tahmin ederken. İki takımın oynadığı önceki maçları baz alarak gol ortalamasının yüksek olacağı bir maç bekliyorum. Trabzonspor'un çok ufak bir farkla rakibinin önünde olduğunu söyleyebilirim. İki dağınık takımın maçından galip geleni söylemek zor. Yine de Trabzonspor galibiyeti daha baskın diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder