10 Aralık 2016 Cumartesi

City' ler Carpisacak..

Bu hafta Premier Ligde Leicester City evinde Manchester City' i ağırlayacak. Ranieri bu sezon için ligde kalsak yeter anlamına gelen bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama oldukça fazla ses getirmişti. Ancak deneyimle teknik adam bu dediğinin ne anlama geldiğini tüm İngiltere ve futbol camiasına gösterdi. Alınan şampiyonluk sonrası biraz garip bir açıklama olarak görülmüştü. Yine de sezonun şu anki bölümüne kadar şampiyonluktan uzak bir ekip olduklarını söylemeliyim. 15. haftada 13 puan ile düşme hattının hemen üzerinde olan Leicester için bu maç hayati önem arz ediyor. Vardy faktörü asla unutulmamalı. Her ne kadar Manchester City' e hiç golü olmasa da..

leicester cityLeicester City Düşer mi ?  
Premier Ligde şampiyonluktan sonra düşme hattına doğru giden bir takımın her an ipi çekilir. Bu şekilde bir takım hüviyetinde olan Leicester City bu hafta belki de kendi ipini kendi çekecek. 14 maçta ligde sadece 3 galibiyet alan ev sahibi ekibin bu maçı kazanamama durumunda işi oldukça zor. Şampiyonlar liginde ise başarıdan başarıya koşarak grubu lider bitirmeyi başardılar. Gruptan lider çıkarak büyük bir başarıya imza attılar.

manchester cityManchester City Kaybediyor.. 
Guardiola yönetiminde geçen hafta Chelsea karşısında evinde mağlup oldular. Aslında bu mağlubiyet çok eleştirildi. Şampiyonlar liginde ise Barçanın ardından grupta 2.sırayı aldılar ve gruptan çıktılar. Ama evinde Celtic ile karşılıklı goller ile berabere kaldılar. Yani Manchester City dalgalı bir forma döndü. Hemen hemen iyi bir seri yakalayamadılar desem yeri var.


Maç Tahminim; 
Ben bu hafta iki takımın karşılaşmasından az gol bekliyorum. Çünkü Guardiola Chelsea maçında açık oynamanın cezasını çekti. Agüero ve Fernandinho bu maçta olmayacaklar. Gol yollarında sıkıntı olacağını düşünmekle beraber, Ranieri için bu maç 1 puanlık maç görüşündeyim. Çok zevkli bir karşılaşma olacağını da düşünmüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder