2 Aralık 2016 Cuma

İşte Transfer Bombardımanı..

Burak YılmazÇin konusunda tam olarak adapte olamayan Burak Yılmaz, Fatih Terim ile transfer konusunda bir karara varma noktasında. En azından Avrupa konusunda gayet anlaştıklarını söyleyebilirim. Avrupa da özellikle İtalya da onu isteyen kulüpler bulunuyor. Burak önümüzdeki sezon sürpriz bir şekilde İtalya ya yelken açabilir. Çizme basınında zaman zaman adı geçse de Burak için en ciddi ve istekli kulüp Lazio gibi duruyor. Galatasaray' ın maliyetten dolayı eski futbolcusunu geri alması zor. Burak için Avrupa ya gitmek artık hayal değil. Belki devre arası dahi olabilecek bir tarnsfer asparagası..


Messi Premier LigeMessi için daha önce de yazmıştım. Premier Lige gitmesine neredeyse banko gözüyle bakıyorum. United ve Chelsea bu konuda çok fazla çarpışıyorlar. Özellikle Mourinho bu konuda ısrarcı. Belki de bu sezon sonu Messi ve Mourinho tekrar aynı ligde birleşirler. Her ne kadar Real Madrid dönemi Mourinho için çok başarılı geçmese de Messi onun için çıkış olabilecek bir bilet olarak gözüküyor. Barcelona ile sözleşme konusunda tam olarak anlaşmaya varamayan yıldız futbolcunun her an ani bir karar vermesi de seçenekler arasında. Artık İspanya dışına çıkıp farklı heyecanlar yaşamak isteyen futbolcuya İngiltere çok yakın.

Arjen Roben transferi   Roben için Almanya serüveni yavaş yavaş sona doğru    yaklaşıyor. Bir ara Beşiktaş kendisiyle ilgilendiğini            söylese de yıldız oyuncu şu an Ülkemizi düşünmüyor.        Zaten İtalya da Napoli ve Milan onunla ciddi olarak            ilgileniyor. Kendisi ailesini ikna edebilirse İtalya yolunu    tutacak gibi görünüyor. Aslında Çin takımları yüksek          ücretler önerse de Roben bu konularda her zaman ki          kestirip atma yöntemini seçiyor. Roben eski formunda        olmasa da İtalya liginde kendine çok iyi bir yer bulabilir.    İkinci bahar için doğru adres olduğunu düşünüyorum.



emre çolak transferiGalatasaray serüvenine ara verip İspanya ya giden Emre yıldızı parlayan futbolculardan. Şampiyonlar Ligi ve ya UEFA da oynamak istediğini yakın çevresine söyleyen yıldız oyuncu bu hedefine ulaşmak üzere. Çünkü Beşiktaş çok ilginç bir şekilde Emre Çolak ile ilgileniyor. Kadroda kendine yer bulabileceğini düşünen Emre bu yakınlaşmaya sıcak bakıyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir açıklama yapılabilir. Ayrıca Emre devre arasında siyah beyazlı formayı da girebilir. Deportivo ondan her ne kadar memnun kalsa da kariyerinde Avrupa maçları isteyen genç oyuncu seçimini Beşiktaş'tan yana kullanmaya daha yakın. Emre Çolak transferinde sürpriz gelişmeler bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder