11 Aralık 2016 Pazar

Cimbom Yeniden..

Galatasaray da bir türlü istenilen istikrar sağlanamıyor. Her maçtan sonra basın da dahil olmak üzere teknik adam değişikliğine gidiliyor imajı veriliyor. Bu Riekerink için korku mu ? Yoksa ters motivasyon mu ? Ne diyersek diyelim bu büyük bir sıkıntının tecellisi anlamına da geliyor. Gaziantepspor karşısında kaybedilecek puan bundan önceki maçlar gibi teknik kadronun değişiminin de habercisi. Anlatmak istediğim; Cimbom ilk kaybedilecek maçta faturayı Riekerink' e gönderecek nokta..

galatasaray v gaziantepsporİstatistikler Galatasaray diyor. 
Galatasaray oynadığı futbolla dağınık portresini değiştiremedi. Taktik anlayışın ve dizilişin dalgalı dönemlerle görüldüğü cimbom da işler çıkmazda. Kırılgan bir oyun sistemi var. Oyun içerisinde strateji değişimi yapılamıyor. Oyuncu kalitesi iyi ancak oyuncu uyumu noktasında sıkıntılar büyük. Hollandalı çalıştırıcı her zaman basının önünde yem. Yönetimin teknik adamın yanında imajı ve görüntüsü yok. Görüldüğü gibi Galatasaray bu formatta sıkıntıları bir türlü atlatamıyor.

Gaziantepspor çalkantılı bir dönemden geçiyor. Ligde deplasmanda galibiyeti olmayan bir takım. İsmail Kartal ile yollar ayrıldı. Bu durum da Antep için işler oldukça zor. Bana göre Gaziantepspor için yanlış zamanlama, yanlış yer ve yanlış takım. 4 maçtır kaybeden Gaziantepspor' da buradan puan almak dahi büyük bir sürpriz olarak değerlendirilir. Fazla söze gerek yok. Cimbom maçın favorisi ve de rakibi karşısında üstünlüğü erkenden eline alır. Bence maç sonunda Galatasaray galibiyetine banko gözüyle bakmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder