2 Aralık 2016 Cuma

Napoli inter'i Konuk ediyor..

napoli inter
İtalya Seri A da önemli bir maç oynanacak. Bu akşam saat 22:45' te başlayacak. Maç Ligtv de yayınlanacak. Ligde 25 puan ile 6.sırada bulunan Napoli lider Juventus'un 8 puan gerisinde yer alıyor. Geçen hafta Sasuolo maçında berabere kalmaktan kurtulamadılar. Öne geçtikleri maçı berabere bitirmek zorunda kaldılar. Napoli de Marek Hamsik son derece etkili bir oyun ortaya koyuyor. Callejon ise daha çok ofansif yönünü ortaya koymaya başladı. Bu hafta onlar için çok önemli bir eşik olarak görülüyor. Yenerlerse ezeli rakiplerini ilk  sıranın bihayli dışına itecekler. Kendileri ise Avrupa da mücadele etme şansını kuvvetlendirecekler. 

inter ne zaman düzelecek ? 

inter Fiorentina maçını kazandı. Ancak hala oyun anlamında sıkıntıları bertaraf edemedi. Icardi ile Fiorentina karşısında etkili oldular. Maçın 19.dakikasında 3-0 öne geçtiler. Ancak nafile, Ancak ilk yarının son dakikasında Rodrigez Fiorentina defansında kırmızı kart gördü. İlk yarı 3-1 lik inter üstünlüğü ile sona erdi. Ama oyun yine vasattı. İkinci yarı başladı ve Fiorentina Ilicic ile skoru 3-2 ye taşıdılar. Inter'in şansı yaver gitti ve 3.golü yemedi. 90 da tekrar Icardi sahne aldı ve maçı 4-2 kazandılar. Inter için söylenecek tek şey sistem yok, oyun yok, direnç yok.. 



Napoli deplasmanında işleri daha da zor olacak. Inter deplasman fobisini henüz yenemedi. Napoli bir adım olsa da ben iki takım arasındaki geleneğin pekte bozulmayacağını düşünüyorum. Yani maçın berabere biteceğini tahmin ediyorum. Bu akşamın en zevkli mücadelesi izlenmeye değer bir maç.. Eğer vaktiniz olurda bu akşam biraz daha gol izlemek istiyorum derseniz akşam saat 19:00 da başlayacak olan Es-Es Mersin İdmanyurdu maçını tavsiye ederim. Ayrıca Eskişehir ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanacak olan maç TRT Spor ekranlarından size naklen aktarılacak. Bu maçta ise en az 3 gol beklediğimi belirtmeliyim. İyi seyirler dilerim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder